Karhun katselu suo

LAHJAKORTTI "Karhun katselu Luxus-mökistä"

Kokemus mitä ei koskaan unohda!

Hinta / henkilö alkaen

247.5 €

Saatavilla

1.4. - 28.10.

TARJOUS Lahjakortti kahdelle vain 495,- (norm. 990,-)

ANNA IKIMUISTOINEN LAHJA!

Lahjakortin voi tilata myös sähköpostitse ari.saaski@wbb.fi. 
Lahjakortti on voimassa 1.4.- 28.10.2023 ja se lähetetään postitse annettuun osoitteeseen.

LUKSUS-MÖKISTÄ voi tarkkailla karhuja aitiopaikalta. Voit nähdä myös ahman, ketun tai jopa suden koskemattomassa erämaassa. Myös lukuisat linnut viihtyvät alueella kuten kuukkeli ja palokärki.

Luksus ei enää vain sellaista mitä voi mitata ja koskettaa. Se on myös ainutlaatuinen elämys mikä säilyy mielessämme ja sydämessämme, jopa loppuelämämme ajan. Itse kokemus voi olla luksusta.

MÖKISSÄ on kaikki mukavuudet; lämmitys, ilmastointi, wc/suihku, pieni keittiö astioineen, parisänky, liinavaatteet.

Karhumökkimme ovat yksi maailman parhaista paikoista tarkkailla karhuja. Todennäköisyys nähdä karhu on suuri, 90-99% kuukaudesta riippuen. Joinakin iltoina voi nähdä jopa useita karhuja samaan aikaan. Lähimmät karhut voivat olla vain muutaman metrin päässä mökistä..

KARHUKAUSI alkaa yleensä huhtikuun ensimmäisellä viikolla kun ensimmäiset karhut tulevat näkyville. Tumma karhu erottuu hyvin valkoisella lumella. Huhtikuussa on mahdollista nähdä myös revontulia. Toukokuun alkupuolella yöt alkavat olla vain muutaman tunnin pituisia. Valoisina kesäöinä voi seurata erämaan elämää läpi yön. Ensimmäiset ruskan merkit näkyvät elokuun puolivälissä ja ruska-aika jatkuu aina lokakuun puolelle saakka. Karhut saapuvat syksyn tullen aikaisemmin tarkkailtavaksi ja lokakuulla niitä voi nähdä taas lumisessa erämaassa.

Sisältyy

Lahjakortin saajaa odottaa mökissä, eväskori, kakkukahvit ja alkoholiton kuohujuoma. 

Vaatimukset

Jokainen voi tuoda mökkiin omia ruokia ja juomia

Agenda

Mökin varusteet

Mökin varusteisiin kuuluu; astiasto kahdelle hengelle, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, jääkaappi, astiapesukone, keraaminen liesi, lakanat, pyyhkeet


Erämaa

Mökit ovat käytössä kaikkina vuodenaikoina. Jokainen vuodenaika ja joka ilta yhdessä mökissämme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden todistaa erämaan ihmeitä. Lupaamme, että se on kokemus, jota et koskaan unohda.

Aikataulu


Klo 13.- 15.00 Sisään kirjautuminen,

Klo 17.00- Info mökeistä, karhuista ym. 

2. päivä

Klo 11.-12.00 Uloskirjautuminen. 


Lisätietoja; Ari Sääski 040 5469008  ari.saaski@wbb.fi

Varaa Online

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä