Karhun katselu suo

Karhun katselu Luxus-mökistä

Kokemus mitä et koskaan unohda!

Hinta / henkilö alkaen

495 €

Saatavilla

1.4 - 15.10.

Bear Centre tarjoaa upeat puitteet karhujen katseluun. Karhumökkimme ovat yksi maailman parhaista paikoista tarkkailla karhuja. Todennäköisyys nähdä karhu on suuri, 90-99% kuukaudesta riippuen. Joinakin iltoina lukuisia karhuja tulee kerralla, ja usein jotkut voidaan nähdä mökkien läheisyydessä, vain muutaman metrin päässä.

Uudet mökkimme ovat kahden hengen mökkejä, ja niistä löytyy wc:n ja suihkun lisäksi myös keittonurkkaus. Mökit sijaitsevat mäen päällä ja niistä on hyvät näkymät alas suolle. Karhut voivat tulla parhaimmillaan jopa muutaman metrin päähän mökeistä.

Karhukausi alkaa huhtikuun alussa valkoisella lumipeitteellä, jatkuen vihreän kesän läpi ja päättyen lokakuun syksyn väreillä.

Sisältyy

Mökin varusteisiin kuuluu; astiasto kahdelle hengelle, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, jääkaappi, astiapesukone, keraaminen liesi, lakanat, pyyhkeet

AgendaMökit ovat käytössä kaikkina vuodenaikoina. Jokainen vuodenaika ja joka ilta yhdessä mökissämme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden todistaa erämaan ihmeitä. Lupaamme, että se on kokemus, jota et koskaan unohda.

1. päivä

Tulo iltapäivällä

Klo 13.- 15.00 Sisään kirjautuminen,

Klo 17.00- Info mökeistä, karhuista ym. 

2. päivä

Klo 11.-12.00 Uloskirjautuminen. 


Lisätietoja; Ari Sääski 040 5469008  ari.saaski@wbb.fi

Varaa Online

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä