Karhun katselu suo

Karhun katselu Luxus-mökistä

Kokemus mitä et koskaan unohda!

Hinta / henkilö alkaen

495 €

Saatavilla

1.4 - 15.10.

Ylelliset karhumökkimme ovat yksi maailman parhaista paikoista tarkkailla karhuja. Todennäköisyys nähdä karhu on suuri, 90-99% kuukaudesta riippuen. Joinakin iltoina lukuisia karhuja tulee kerralla, ja usein jotkut voidaan nähdä mökkien läheisyydessä, vain muutaman metrin päässä.

Karhukausi alkaa huhtikuun alussa valkoisella lumipeitteellä, jatkuen vihreän kesän läpi ja päättyen lokakuun syksyn väreillä.

Sisältyy

Eväspaketti

Karhuyöhön sisältyy eväspaketti, joka sisältää syötävää, juotavaa ja ruokailuvälineet.

Eväspaketissa on termospullollinen kuumaa vettä, johon voi sekoittaa teetä tai kahvia. Eväät ovat pakattuina reppuun, jonka jokainen kuljettaa itse mukanaan kojuun ja takaisin.

Omat eväät ja juomat ovat sallittuja niin halutessa, ainoastaan alkoholi on kielletty. Omia lisäeväitä ottaessa, suositeltavia ovat yksinkertaiset eväät, ja on huomioitava, että pakkaus ei rapise, koska se voi säikyttää karhuja.

Agenda

Mökit sijaitsevat mäen päällä, josta on hyvät näkymät karhujen liikkumisalueelle. Yö-kiikari auttaa näkemään syksyn pimeinä öinä.

Ääntä vahvistavan kuuntelulaitteen avulla voit kuunnella luonnon ääniä jotka voidaan kuulla joko kaiuttimen tai kuulokkeiden kautta.

Mökit ovat kahden hengen mökkejä ja varusteisiin kuuluu mm. minikeittiö varusteineen, suihku/wc.   

Mökit ovat käytössä kaikkina vuodenaikoina. Jokainen vuodenaika ja joka ilta yhdessä mökissämme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden todistaa erämaan ihmeitä. Lupaamme, että se on kokemus, jota et koskaan unohda.

1. päivä

Tulo iltapäivällä

Klo 13.- 16.00 Sisään kirjautuminen,

Klo 16.00 Päivällinen keskuksessa            Lisämaksu 20,-/ hlö

Klo 17.00- Info mökeistä, karhuista ym. ja sen jälkeen lyhyt kävely mökeille (700 m). Tarvittaessa kuljetus

2. päivä

Klo 7.30- aamiainen keskuksessa              Lisämaksu 10,-/ hlö

Klo 11.-12.00 Uloskirjautuminen. 

Varaa Online

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä