Karhun katselu suo

Rovdjurslands resor till Finland 16 - 22 september 2022!

"SEPTEMBER - Hösten färgar landskapet!"

Hinta / henkilö alkaen

1250 €

Saatavilla

16 - 22 september 2022

Upplev och fotografera björn, järv och varg!

Den Ryska gränszonen i östra Finland är den bästa platsen för björnsafari och att uppleva och fotografera de vilda stora rovdjuren från björngömsle under säsongens varierande årstider. BEAR CENTRE är extremt bra för björn och järv och normalt ses rovdjuren varje kväll, ofta helt nära gömslena! Här finns också en vargflock som ses och hörs ibland. Verksamheten med björngömslen har bedrivits på platsen sedan 1999 (Wild Brown Bear).

Vi erbjuder våra deltagare ett mycket fördelaktigt pris! Därtill mervärden som personlig rådgivning och fototaktik inför varje ny kväll i gömslena, samt intressant information om rovdjuren på plats. Lokala busstransporter ingår i priset, samt all mat på plats och boende på Centre.

Förbered er på närkontakt med vildmarken!

Att möta den store dominante björnens blick på nära håll är som att skåda in i vildmarkens egen själ - en naturupplevelse med sådan kraft att den i många fall orsakar ofrivilligt andningsuppehåll - Björnfrossa!

Se mer om Rovdjurslands resor på hemsidan wwwRovdjursland.se

Sisältyy

16 - 22 september 2022

5 nätter i gömsle.

Vaatimukset


Agenda

Info om björnar, björnfotografering och gömslen!

Här finns alltid fler gömsleplatser än gäster med hela 25 olika gömslen. Detta möjliggör valmöjligheter av olika miljöer och möjligheter till olika upplevelser och fotografering varje kväll! Allt under rådgivning av Magnus Fredriksson, områdets mest erfarne fotoguide.

Varaa Online

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä